Fören på segelbåt

Romantik till sjöss

Oavsett om man är nybliven singel eller om man har levt singelliv under en längre tid vet man att det inte alltid är lätt att träffa någon ny. Internet och diverse mobilappar bjuder på många olika möjligheter, men det är inte alltid det blir fullträff. När man väl pratat med någon som väckt ens intresse och som man är nyfiken på att veta mer om är det dags att bjuda in till dejt. En del nöjer sig med mötas upp på restaurang och lära känna varandra över en middag på tu man hand, medans andra söker efter spännande alternativ för första dejten. Är man en aktiv person som söker någon likasinnad kan en dag till sjöss vara ett roligt initiativ. Kanske väntar man tills man lärt känna varandra lite bättre, men oavsett är segling eller en skön båttur en perfekt dejt aktivitet.

Förbered din dejt

Fören på segelbåt

Innan man tar med någon till sjöss bör man fråga sin dejt ifall denne skulle tycka om detta. du kan använda bra och smidiga dejtingsidor för att hitta någon med samma intressen som du, men tänk på alltid fråga för att försäkra dig om att din dejt är okej med förslaget. Dejten kan bli mindre lyckad ifall du överraskar med en båttur och personen inte är klädd för denna typ av aktivitet eller av någon anledning ogillar båtar och öppet vatten. Får du ett ja kan du lyfta dejten ytterligare genom att ta med god mat och dryck som ni kan äta med vågornas kluckande i bakgrunden.

Aktiva tillsammans

När man är i färd med att lära känna varandra kan ibland stämningen och samtalen bli något trevande. Det kan i sin tur yttra sig i pinsamma tystnader. segling är ett bra sätt att uppleva platser på och det är också en aktivitet som engagerar. Det spelar ingen roll ifall man seglar ut själva eller på en chartrad båt – det finns alltid något att göra eller prata om. Frisk havsluft är stärkande och uppiggande, vilket bådar gott för en härlig dag till sjöss.